У Вінниці обговорили результати чергового етапу перевірки підвальних приміщень, в яких може перебувати населення під час повітряної тривоги

Починаючи з листопада минулого року відділ контролю апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснив перевірки підвальних приміщень у житлових будинках, які обслуговують управляючі компанії. Ці підвали призначені для тимчасового перебування населення під час сигналу “Повітряна тривога” і нанесені на інтерактивну онлайн-мапу. Про результати обстежень за п”ять місяців прозвітували вчора, 13 квітня, на виконкомі Вінницької міської ради.

На початок квітня фахівцями було здійснено понад 1000 таких перевірок, розповідає начальник відділу контролю апарату міської ради та її виконавчого комітету Артем Пасіченко.

“Під час перевірок особливу увагу ми звертали на наявність освітлення, задовільний стан інженерних мереж та відсутність будівельного чи іншого сміття. Також, враховуючи складні умови цієї зими, перевіряли стан ізоляції інженерних мереж теплопостачання. Це системна робота, яка триває в місті вже понад рік. Ми здійснюємо повторні перевірки для того, щоб побачити, чи усунули недоліки управлінські компанії. Більшість з них уже це зробили, решта – в процесі”, – розповідає Артем Пасіченко.

Станом на 5 квітня недоліки, зафіксовані під час перевірок УК “Територія комфорту”, “Житло-Гарант”, “Господар-Люкс”, “Замостя”, “Київська” та «Вектор-2» усунені.

Зауважимо, що відділ контролю нині продовжує перевіряти підвальні приміщення, визначені як укриття спільно з працівниками “Муніципальної варти”, метою яких є усунення недоліків, зафіксованих під час попередніх візитів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin