Стрілянина на Тяжилові: вінничанин поранив 29-річного хлопця : 19:04:2020

Стрілянина на Тяжилові: вінничанин поранив 29-річного хлопця
  • У Вінниці затримали чоловіка, який з пістолета стріляв у хлопця. У результаті 29-річний вінничанин отримав поранення щоки та стегна. Хулігану загрожує до семи років позбавлення волі.

У п’ятницю, 17 квітня, близько 22.30 до поліції звернувся вінничанин про те, що на вулиці Залізничний невідомий стріляв зі зброї по ньому та його товаришу. В результаті конфлікту він отримав поранення щоки та стегна. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили лікарі додому.

— Особу правопорушника працівники встановили одразу. Ним виявився 38-річний вінничанин, який проживає неподалік від місця вчинення злочину. У нього поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет-револьвер «Флобер», — розповів начальник Лівобережного відділення поліції Віталій Ярмолюк.

Попередньо встановили, що потерпілий з товаришем, повертаючись додому, знайшли на вулиці колесо та почали його котити. Колесо вдарилось у запаркований автомобіль вінничанина. Після цього водій автомобіля дістав зброю та вистрілив у бік чоловіків. Один з них отримав поранення.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого частиною чотири статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання до семи років ув’язнення.

Зброю у затриманого вилучили та направлена на експертизу.

 

Як освятити паску за 34 тисяч гривень? На Великдень біля храму чергуватиме поліція

Дані по СOVID-19 на 18 квітня: в Україні вже 5106 хворих, у Вінницькій області — 319 випадків

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin