Дві вулиці вже готові: у Вінниці триває асфальтування приватного сектору

Місяць тому у Вінниці будівельники почали ремонт доріг у приватному секторі. За цей час заасфальтували вулицю Вишневського, що в районі Пирогово. Її площа складає 1416 метрів квадратних. А ще днями завершили аналогічні роботи на вулиці Дніпровській, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Спершу на цих ділянках викопали корито, а згодом засипали щебнем крупної фракції. За технологією тут також укріпили узбіччя. Тож новим асфальтом, який поклали дорожники, вже користуються місцеві жителі.

“Ремонт дороги передбачений програмою асфальтування в приватному секторі на умовах співфінансування. Ця Програма діє у місті кілька років і за цей час нам вдалося реалізувати чимало об’єктів. Маємо на меті покращити дороги та створити комфортні умови для жителів найвіддаленіших районів, якісна інфраструктура — це складова сучасного та розвинутого міста. Цими вихідними завершили роботи на вулиці Дніпровській, площа якої складає 1125 м2. Паралельно будівельники працюють на провулку Вишневському та на вулиці Чумацькій”, — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Певним індикатором роботи в комунальній сфері є результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту — IRI Ukraine. Нагадаємо, вінничани схвально оцінюють якість доріг та стверджують, що почуваються у безпеці. За цими показниками Вінниця посідає першість серед інших міст України.

Минулого року у Вінниці заасфальтували 21 вулицю у приватному секторі за програмою дольової участі. У 2021 році за цією ж програмою вдалося зробити ремонт на 11 ділянках.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin