У Вінниці відкрито перший АЗК UPG (Новини компаній) : 16:04:2020

У Вінниці відкрито перший АЗК UPG (Новини компаній)

Якісне білоруське пальне та гостинний сервіс відтепер присутній і на Вінниччині.

У Вінниці на вул. Генерала Арабея, 3А, розпочав роботу перший в області АЗК UPG. Мережа автозаправних комплексів UPG представлена на паливному ринку України з 2013 року в 16 областях. Паливна компанія ‘Укрпалетсистем’, яка володіє брендом UPG, є генеральним партнером Білоруської нафтової компанії в Україні та реалізує у своїй мережі виключно білоруське пальне високого рівня очистки.  

Вінницький АЗК виконаний в стилістиці мережі за індивідуальним дизайнерським проектом. На ньому присутні усі види пального, в тому числі високооктановий А-100.

На честь відкриття першого автозаправного комплексу у Вінниці, до 24 квітня 2020 року на ньому діє спеціальна акція. Учасники програми лояльності мережі зможуть отримати вигоду бонусами на картку UPGgood: 2 грн за кожен літр заправленого бензину чи дизпалива або 0,50 грн – за літр газу. Зареєструвати картку можна на офіційному сайті upgood.com.ua або завантаживши додаток UPG в Apple Store та Google Play Market.  Окрім того, перші 500 клієнтів АЗК UPG отримають гарантовані подарунки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin