Працівники МКП “Вінницязеленбуд” долучилися до толоки на річці Тяжилівка

Обрізка гілок, лікування стовбурів дерев, розчищення кущів – це лише частина робіт, яку виконують фахівці МКП «Вінницязеленбуд», забезпечуючи благоустрій усіх територій загального користування міської громади. Догляд за насадженнями триває цілий рік. Отож і нещодавно під час чергової толоки працівники МКП Вінницязеленбуд працювали поруч з річкою Тяжилівка, де розчистили простір до малої річки.

Як зазначає в.о директора КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш, цього разу фахівці виконували планову обрізку кущів та гілля, через які не було видно саму річечку.

«Виконання такого роду робіт здійснюємо в весняний період, адже саме тоді все починає зеленіти і розпочинається сезон толок», – додала вона.

За дослідженнями Міжнародного республіканського інституту Вінниця є красивим, сучасним, доглянутим та економічно розвиненим містом.

«Працюємо, аби втримати цю планку, і навіть зараз у воєнний час, робимо все можливе, аби Вінниця залишалась чистим та квітучим містом», – зауважив депутат ВМР Дмитро Мира.

Зокрема, в планах організатори мають ще не одну толоку, де спільними зусиллями комунальних служб, молоді та небайдужих громадян створять затишну зону біля кожної малої річки Вінниці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin