«Прийняття себе»: вінницька молодь зустрілась з психологом

Вчора, 23 травня, активна молодь мала можливість відвідати особливу зустріч з психологинею Яною Стоцькою у креативному просторі “Артинов”. Організатори заходу – відділ молодіжної політики ВМР.

Зустріч була присвячена темі, яка завжди є актуальною для багатьох людей – “Прийняття себе”. “Коли я завітала у простір, одразу ж відчула атмосферу творчості та спокою”, – розповідає учасниця події Вікторія.

Під час заходу Яна Стоцька поділилася з молоддю своїми знаннями та досвідом, пов”язаним із процесом прийняття себе, пояснила, що прийняття себе – це акт любові до самого себе, безумовне прийняття своїх недоліків та розуміння, що ми унікальні й цінні.

«Під час зустрічі були запропоновані різноманітні креативні вправи, які допомагали нам розкрити свою внутрішню сутність та поглибити знання про себе. Вдячні всім учасникам за атмосферні години спілкування та креативному простору “Артинов” за можливість організації молодіжного дозвілля», – підсумувала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin