У Вінниці відновили свою роботу ЛОР-відділення

Нещодавно, у Вінницькій міській клінічній лікарні №1 свою роботу відновило сучасне ЛОР-відділення. Очолює його висококваліфікований лікар Сергій Скічко, під керівництвом якого професійні ЛОР-лікарі вищої категорії надають широкий спектр поліклінічної та стаціонарної допомоги як дітям, так і дорослим.

Під час пандемії тут лікували хворих на коронавірус, тому отоларингологічну допомогу тимчасово не надавали. Тепер у відділенні знову приймають пацієнтів із патологіями вуха, горла і носа.

Відділення розраховане на 15 ліжко-місць, а завдяки сучасному обладнанню лікарі надають пацієнтам широкий спектр допомоги при гаймориті, ангіні патології перегородки носа, захворювань вуха та приносових пазух.

Також медики проводять такі хірургічні втручання, як: септопластика, турбінопластика, ендоскопічна ендоназальна синусотомія, тонзилектомія, лікування храпу та ряд інших хірургічних процедур.

У департаменті охорони здоров’я Вінницької міської ради зазначають, що наразі пріоритетною метою є покращення медичної системи міста.

«Пори всі виклики війни, ми продовжуємо покращувати сферу охорони здоров’я нашого міста, оскільки для нас важливо, щоб і звичайні жителі нашої громади, і герої, які повернуться з війни, мали можливість отримати якісні медичні послуги». – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin