П’яту річницю впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади» вінничани відзначили конкурсами та спортивними змаганнями

Спортивними змаганнями та конкурсами днями відзначили п’яту річницю створення проекту «Поліцейський офіцер громади» та другу річницю безспосередньої діяльності офіцерів у Вінницько-Хутірському округах та Стадницькому округах.

Зокрема, у Стадницькому окрузі влаштували конкурс дитячого малюнку, змагання з перетягування каната та інші спортивні ігри. А у Вінницько-Хутірському окрузі на території шкільного стадіону «Вінницькі Хутори» по вулиці Матієнка відбулась товариська зустріч футбольних команд Вінницько-Хутірського та Писарівського ліцеїв.

Привітати поліцейських офіцерів громад також завітали колеги з Національної поліції України, представники місцевих підприємств, депутати міської та обласної рад, працівники старостатів та усі охочі.

«За два роки наш поліцейський офіцер Дмитро Безносюк став справжнім членом великої Вінницько-Хутірської старостинської родини, – зазначає очільник округу Владислав Кривешко. – Це людина, яка сумлінно виконує свою роботу. Одним з кращих показників його роботи є те, що близько 65% абітурієнтів до закладів вищої освіти Вінницької області, які перебувають під правлінням Національної поліції, – це молодь з Вінницько – Хутірського округу».

Поліцейський офіцер у Вінницько-Хутірському окрузі працює з серпня 2021 році, тоді ж тут була відкрита поліцейська станція.

Так само з 2021 року працює офіцер і не території Стадницького старостинського округу, а з 8 листопада 2022 року в окрузі, не території села Гавришівка, діє сучасна поліцейська станція.

«Цей захід – це гарна можливість не лише відзначити річницю проекту, а популяризувати посаду поліцейського офіцера громади. Діти дізнались хто такий поліцейський офіцер, які функції виконує та з якими питаннями до нього можна звертатися. Завдяки проведеному заходу, діти могли ближче познайомитися з людиною, яка підтримує порядок в окрузі, нашим поліцейським офіцером Олександром Бойко. Вони з радістю спілкувались з ним, фотографувались біля нього та на фоні поліцейської автівки», – розповідає староста Стадницького старостинського округу Юлія Давидюк.

Усі учасники спортивних змагань в обох округах отримали той чи інший подарунок з стилізованим логотипом: футболки, значки, ручки блокноти, кружки, а також солодощі, грамоти, медалі тощо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin