Тимчасові зміни впровадять в організацію дорожнього руху на ділянці дороги біля перехрестя Зодчих – Пирогова – Василенка

Нагадаємо, що у зв’язку з капітальним ремонтом перехрестя вулиць Зодчих – Пирогова – Василенка, з 2 червня до 23 червня включно буде перекрито в’їзд на вулицю Зодчих. На час перекриття в’їзд та виїзд на цю вулицю буде організовано через дорогу, що йде паралельно дорозі по вулиці Пирогова. Вінничан закликають звернути увагу, оскільки на місці об’їзду тимчасово будуть встановлені додаткові дорожні знаки та світлофор.

У зв’язку із малою шириною проїжджої частини та задля забезпечення безперешкодного проїзду транспортних засобів, на місці об’їзду будуть встановлені дорожні знаки «Зупинка заборонена». Також зі сторони вулиці Родіона Скалецького на проїзд Пирогова буде встановлено тимчасовий світлофор.

Також нагадаємо, що на момент проведення робіт тимчасово припинять курсувати трамваї за наступними маршрутами:

  • № 1 «Муніципальний ринок – Електромережа»;
  • № 3 «Вишенька – Електромережа»;
  • № 5 «Барське шосе – Електромережа».

Окрім того, будуть впроваджені тимчасові зміни у рух наступних автобусних маршрутів:

  • № 22 «Мікрорайон Академічний – Залізничний вокзал» – рух в обох напрямках буде організовано по вулиці Пирогова та вулиці Родіона Скалецького;
  • № 32 «Залізничний вокзал – Сабарів» – рух в обох напрямках організують по вулиці Пирогова.

У департаменті транспорту та міської мобільності закликають мешканців та гостей громади звернути увагу на зміни, а також зазначають, що додатково на лінії буде збільшено випуск тролейбусів.

«Ми закликаємо громадян звернути увагу на тимчасові зміни, оскільки задля організації безперешкодного проїзду транспорту тимчасово будуть встановлені нові засоби регулювання дорожнього руху. Також на цій ділянці, у посиленому режимі, працюватимуть інспектори з паркування», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Нагадаємо, що реконструкція цього перехрестя розпочалась ще наприкінці минулого місяця. Там облаштують світлофори для регулювання потоку по кожній смузі руху. Окрім того, прокладуть нові трамвайні колії за технологією «оксамитовий шлях», завдяки якій знизиться рівень шуму під час руху трамваїв.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin