У Вінниці відбувся турнір з боксу присвячений Дню захисту дітей

Цими вихідними у Вінниці відбувся відкритий міський турнір з боксу серед молодших юнаків 2011-2012 та 2013-2014 років народження, присвячений Дню захисту дітей. Змагання проходили на відкритому ринзі, який розташованій на базі Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2. Участь у турнірі брали 150 спортсменів з різних міст України, зокрема – Ірпінь, Івано-Франківськ, Бершадь, Жмеринка, Немирів, Іллінці, Шаргород і звичайно ж Вінниця.

У ході змагань боксери змагалися в 30 вагових категоріях і продемонстрували видовищні та захопливі поєдинки. Турнір відвідали почесні гості, серед яких були відомі боксери Роман Головащенко, інтернаціональний та інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO, чемпіон світу за версією GBC, чемпіон Європи за версією IBF, та Іван Чупринко, 15-разовий рекордсмен світу з пауерліфтингу.

На початку заходу усі присутні вшанували пам”ять полеглих воїнів, які виконували бойові завдання, хвилиною мовчання. Голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради, Сергій Краєвський, висловив подяку Захисникам та Захисницям, гостям турніру та батькам спортсменів. Він наголосив, що діти є майбутнім і нагадав про важливість підтримки та стимулювання їх розвитку.

«Вінниця готова приймати гостей. Адже діти – це наші крила, заради них ми можемо все і навіть більше. Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість проводити не тільки змагання, а й різноманітні заходи особливо для дітей у такий важкий час. Саме тому ми прагнемо аби наші діти незважаючи ні на що мали опору і розуміли, що у них є підтримка, – каже Сергій Краєвський. – Дякую нашим гостям, що взяли участь у турнірі та розділили свято для нашої дітвори. Велика подяка батькам, які підтримують та вболівають за діток».

А головний суддя турніру, Владислав Кашеєв, відмітив, що участь у такому турнірі – це маленьке свято.

«Приємно спостерігати, що така кількість юних спортсменів на турнірі, для дітей це дійсно свято», – каже він.

На завершення усіх учасників нагородили медалями та грамотами від Вінницької міської ради.

Нагадаємо, що наше місто очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг, яке висвітлено останніми результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin