У Вінниці вже зробили капремонт стиків панелей у чотирьох будинках

Нещодавно у Вінниці комунальники завершили капітальний ремонт панельних стиків в багатоквартирних будинках за адресами: Ващука 13 та 600-річчя,14. Загалом, з початку року, в місті вдалось покращити гідроізоляцію чотирьох з запланованих п’яти багатоквартирних будинків.

Зокрема, як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, раніше відповідні роботи уже були виконані у будинках по Хмельницькому шосе, 77 та по вулиці Лялі Ратушної, 79.

“Капітальний ремонт стиків панелей, в ході якого виконуються гідроізоляційні роботи, необхідний, щоб запобігти руйнації конструктивних елементів будівель та покращити комфортність проживання в таких будинках, – зазначає Віталій Місецький. – Якщо цього не робити, є ризик, що міжпанельні шви почнуть руйнуватися. Внаслідок цього, під дією вологи, є вірогідність пошкодження конструктивних елементів панельного будинку. Це може призводити до збільшення втрат тепла та підвищення вологості у домівках».

Наразі представники підрядних організацій проводять капітальний ремонт міжпанельних стиків ще в будинку по проспекті Космонавтів, 15.

Усі роботи виконують за програмою співфінансування з міською радою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin