Сергій Моргунов вручив відзнаки вінницьким волонтерам та подякував за допомогу військовим

У Вінниці вкотре відзначили волонтерів, які стали надійною опорою українських військових. Саме вони шукають дефіцитні медикаменти та військове спорядження і за рекордні терміни відправляють їх на передову. Вони отримують списки всього необхідного і знаходять максимум. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Під час засідання виконавчого комітету очільник громади Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський вручили нагороди п’ятьом вінницьким волонтерам. Це – Віктор Богданюк, Альона Грех, Владислав Владиславович та Владислав Володимирович Лебеді, Віктор Мацера. Вони отримали Подяки від міської ради та її виконавчого комітету та Подяки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу за активну волонтерську діяльність, надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам та особистий внесок у наближення Перемоги.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що волонтери нашої громади з перших днів російсько-української війни активно включилися в роботу, та, як справжні патріоти, попри, небезпеку, пліч-о-пліч із Захисниками та Захисницями допомагають усім, чим можуть аби наблизити нашу Перемогу.

«Дякую нашим волонтерам за те, що є справжніми патріотами своєї країни, свого міста. Ви не опускаєте руки й працюєте щоденно, для того, щоб допомагати нашим Захисникам та Захисницям, які боронять нашу землю від ворога, – говорить Сергій Моргунов. – Завдяки згуртованості ми можемо відчувати себе, як справжня нація. Разом наближаємо Перемогу!».

Самі ж волонтери кажуть, що не мають права на втому і, заручившись підтримкою місцевої влади, закордонних партнерів, друзів та небайдужих наближають Перемогу та мріють, аби наша країна, якнайшвидше розквітла.

Зокрема, Віктор Мацера повідомив, що завдяки підтримці друзів, які надихають та мотивують, вони командою енергійно діють та надають допомогу військовим. А отриману премію задонатять для придбання автомобіля Захисникам.

«Ми дякуємо за підтримку. Нас помічають, ми не осторонь, ми активно ведемо свою волонтерську діяльність і коли це бачать інші – це дуже приємно», – зазначає волонтер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin