Вінницька баскетбольна школа олімпійського резерву запрошує дітей віком від 6 років на безкоштовні заняття

Вінницька міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з баскетболу запрошує на безкоштовні заняття дітей віком від 6 років. Тренування відбуваються як хлопчиків, так і дівчаток.

Як розповів директор спортшколи олімпійського резерву з баскетболу Сергій Козанчук, заняття проводять досвідчені та кваліфіковані тренери з великим баскетбольним досвідом.

«Талановиті та енергійні викладачі знаходять індивідуальний підхід до кожного учня, не лише навчаючи їх прийомам баскетболу, а й формуючи майбутніх професійних спортсменів та справжніх переможців», – говорить Сергій Козанчук.

Наразі у школі нараховується 275 вихованців.

Також директор зазначив, що всі діти між собою спілкуються, тренуються та навчаються не тільки баскетболу, а й дисципліні. Адже цей вид спорту вимагає співпраці та командної роботи на майданчику.

«Кожна сформована команда стає родиною, де тренер – найближчий друг. Вважаю, що батьки мають віддавати своїх діточок до спортшколи якомога раніше. Оскільки тут ми відволікаємо їх від ґаджетів, а ще баскетбол сприяє здоровому способу життя. Під час гри спортсмени активно рухаються, підтримуючи фізичну форму, завдяки чому  кістки та м’язи розвиваються правильно. Баскетбол також вчить дисципліні, витривалості та здатності працювати над собою, щоб досягти успіху на майданчику», – каже директор МСДЮСШ олімпійського резерву з баскетболу Сергій Козанчук.

Окрім цього,  він додав, що вихованці виступають за збірні команди України та на чемпіонатах країни. Баскетболісти надалі можуть продовжувати свою кар’єру в інших спортивних клубах України та Європи.

«До завершення спортивної кар”єри кожен спортсмен знаходить багато друзів по всьому світу та завдячує досягнутому своїм батькам та тренеру», – каже Сергій Козанчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin