Вінниця отримала ще чотири генератори від німецьких партнерів

Сьогодні, 29 червня, до Вінниці прибуло ще 4 генератори від німецьких партнерів. Це уже другий вантаж у рамках 5-го траншу гуманітарної допомоги від Міністерства іноземних справ Німеччини, Посольства Німеччини в Києві та Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ». Про це на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Один з них потужністю 60 кВт, один – 100 кВт та два по 300 кВт. Їх спрямують на об’єкти критичної інфраструктури», – написав Сергій Моргунов.

Він додав, що Вінниця активно готується до початку наступного осінньо-зимового періоду та опалювального сезону, а отриманні генератори стануть у пригоді на випадок аварійних ситуацій та ймовірного блекауту через терористичні обстріли.

Також міський голова подякував німецьким партнерам за підтримку нашої громади у такі складні часи.

«Дякуємо за допомогу Міністерству іноземних справ Німеччини, Посольству Німеччини в Києві та Німецькому товариству міжнародного співробітництва «GIZ», – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у рамках 5-го траншу гуманітарної допомоги від Міністерства іноземних справ Німеччини, Посольства Німеччини в Києві та Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ» Вінниця загалом отримала 13 генераторів різної потужності: 2 по 300 кВт, 3 по 150 кВт, 3 по 100 кВт та 5 по 60 кВт.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin