Стартувала реєстрація вінничан для участі в профорієнтаційному майстер-класі

13 липня 2023 року у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться профорієнтаційний майстер-клас для вінничан. Учасникам розкриватимуть актуальні теми на ринку праці, а саме: «Перспективні напрямки в б’юті індустрії», «Професія мобільний креатор. Створення фото- і відео-контенту на смартфоні» та «SMM-просування».

До участі в заході запрошують сім’ї загиблих Захисників та Захисниць, сім’ї зниклих безвісти чи захоплених в полон військовослужбовців та родини з дітьми, які постраждали внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житловим об’єктам Вінницької громади, в яких є діти. Вікова категорія учасників – від 11 років.

Ініціативу реалізовує департамент соціальної політики Вінницької міської ради у співпраці з Makeup&hair school Kolibri та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

«Питання підтримки членів родин загиблих, зниклих безвісти чи захоплених в полон військовослужбовців – одне з пріоритетних для вінницької громади і перебуває на особливому контролі в міського голови Сергія Моргунова. Тому у співпраці з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом ми ставимо перед собою важливе завдання: сприяти створенню умов фінансової незалежності такої категорії вінничан», – зазначає директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Спікери зустрічі: Людмила Килимнюк, засновниця школи-студії візажу та стилю «Колібрі», шеф візажист 3-ох сезонів на Ukrainian Fashion Week, а також Vinnica Fashion Days і Podillya Fashion Week. Працювала з такими зірками та відомими людьми, як Ольга Сумська і Влада Литовченко, Ингрет Костенко, Наталія Холоденко, МамаРіка, Андрэ Тана та інші.

Крістіна Візер – SMM-спеціаліст, мобільний відеограф, автор курсу «Знімай на смартфон», спікер маркетингових конференцій SMM Rocks, WEBPRomo Experts.

Ірина Килимнюк – SMM-спеціаліст та копірайтер. Випускниця практичної школи українських комунікацій Bazilik, школи письменницької майстерності та копірайтингу «Риба» та вінницької бізнес-школи Alter Ego.

«Перекваліфікація дорослих надасть можливість змінити професію на більш фінансово перспективну і затребувану на ринку праці, або ж мати приємну надбавку до зарплати та фінансову “підстаховку” у разі раптової втрати основної роботи або затримки зарплати. Що стосується дітей, то варто зауважити, що такі заходи підвищують зацікавленість молоді до широкого спектра затребуваних сьогодні професій. Діти мають наочну можливість почути про фінансові перспективи та перспективи розвитку представлених професій», – кажуть організатори заходу.

Майстер-клас відбудеться 13 липня у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», початок о 12:00 год.

Реєстрація дійсна за посиланням http://surl.li/iuayl

або за тел.: 50-86-89 з урахуванням вимог Закону України від 01.06.2010р. №2297-VІ «Про захист персональних даних».

Реєстрація триватиме до 12:00 год. 11.07.2023 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin