Вінничан запрошують на онлайн-подію – “Спільний дім. Прогресивні житлові політики для справедливих міст”

20 липня відбудеться онлайн-подія «Спільний дім. Прогресивні житлові політики для справедливих міст». Цей захід передуватиме «УкрУрбанФоруму 2023: Спільний дім», який пройде у Вінниці 28-29 липня. Спікери онлайн-події нададуть учасникам унікальну можливість ознайомитися з передовими житловими політиками та інноваційними рішеннями, що вже успішно впроваджуються в містах Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Міжнародні експерти, зокрема, розповідатимуть про те, як створювати жваві та інклюзивні райони та які інструменти міста можуть застосовувати на місцевому рівні для забезпечення доступності житла. Також вони поділяться своїм досвідом впровадження прогресивних житлових політик, які є переваги та складнощі у розвитку кооперативного руху тощо. Окремо розглянуть питання щодо того, як створити модель доступного житла в українському контексті.

Одним зі спікерів події буде директор КП «Інститут розвитку міст» Назар Коваленко.

«Я розповім про досвід Вінниці у житловій політиці та втіленні програми доступного житла. Загалом мета цієї онлайн-події в межах Українського Урбаністичного Форуму – обговорити прогресивні житлові політики, підходи та програми, які існують у міжнародному контексті та створити діалог про відновлення українських міст», – говорить директор КП «Інститут розвитку міст» Назар Коваленко.

Захід також буде сприяти активному обговоренню та обміну думками між учасниками з різних країн, що дозволить знайти спільні рішення та вчитися прогресивним рішенням одне в одного.

Онлайн-подія відбудеться 20 липня у ZOOM, для участі обов”язкова реєстрація тут: https://bit.ly/3pFwtSl

Час проведення: 14:00-15:45

Зазначимо, що організаторами «УкрУрбанФорум-2023: Спільний дім» є аналітичний центр Cedos, спільно з головним локальним партнером заходу – комунальним підприємством «Інститут розвитку міст».

Повна програма та реєстрація на дводенний захід за посиланням: https://t.ly/_6tB

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin