Ремонт скейт-парку у Вінниці завершать наприкінці липня

Вінничани неодноразово звертались до КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» з проханням відремонтувати скейт-парк. Адже він досить популярний серед жителів міста. Тож, комунальне підприємство відреагувало на прохання вінничан і нещодавно на цьому майданчику розпочався ремонт.

Наразі вже встановили одну капітально відремонтовану велику рампу (спеціальна конструкція), яка складається з 4 окремих частин. Ще одна – в роботі. Її планують встановити до кінця липня. Про це повідомив директор комунального підприємства «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Олександр Мельник.

«Скейт-парк важливо підтримувати у хорошому стані, адже це, в тому числі питання безпеки. Тут досить часто займаються діти, підлітки та молодь. Збираються та проводять своє дозвілля, спілкуються, – розповідає Олександр Мельник. – До мене неодноразово звертались вінничани з проханням відремонтувати цей майданчик. Тож, роботи розпочались спершу на рампах. Ми планували модернізувати лише фанеру. Проте, коли розібрали конструкцію, виявилось, що заміни потребують чи не всі елементи».

Як каже Олександр Мельник, під час ремонту використовують якісні матеріали. Вони забезпечують оптимальну стабільність, що важливо для таких об’єктів.

«А найважливіше – ці конструкції будуть надійними та безпечними для тренувань. Адже безпека дітей та молоді – на першому місці», – додав директор КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади».

У планах – замінити ще один елемент, який розташований посередині майданчика. За словами Олександра Мельника, цей елемент планують відновити спільно з соціально-відповідальним бізнесом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin