У Вінниці замінили мережі на прибудинкових територіях

Готуючись до зими у Вінниці замінюють підземні інженерні мережі. Попередньо ізольовані труби дозволяють зменшити втрати тепла, що дуже важливо з точки зору енергоощадливості. Нещодавно у Вінниці відновили після заміни підземних інженерних мереж три прибудинкові території.

Під час заміни мережі замість старих металевих водо- та каналізаційних труб фахівці встановлюють полімерні. Вони не піддаються корозії, а відтак мають довший термін експлуатації. А при заміні мереж теплопостачання встановлюються попередньо-ізольовані труби з низькою теплопровідністю, що дозволяють мінімізувати втрати тепла при транспортуванні.

Після заміни підземних мереж комунальники відновлюють двори. Нещодавно такі роботи виконані за адресами: вулиця Політехнічна, 6, Келецька, 69, а також вулиця Лялі Ратушної, 126. Раніше, в травні, було завершено відновлення двору по вулиці Келецька, 71/49.

“Такий комплексний підхід дозволяє в майбутньому уникнути аварійних ситуації на мережах та довше підтримати належний стан відновленого двору», – зазначає директор департаменту житлового господарства міської ради Віталій Місецький.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin