У Вінницько-Хутірському окрузі починає працювати футбольна школа для дітей

З другого серпня у Вінницьких Хуторах починає працювати Вінницько-Хутірська міська Академія футболу. Тут зможуть безкоштовно навчатися футбольній справі діти від 7 до 14 років.

Як повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, фактично можна говорити про повернення футболу на територію округу.

«Зараз наша команда доклала максимум зусиль аби нашим діткам було максимально комфортно та цікаво відвідувати заняття. Футбольні «уроки» буде проводити тренер з великим досвідом гри у професійних та аматорських лігах, а спортивна база, яка буде застосовуватись під час тренувань, не залишить байдужим маленьких любителів футболу: спонсорським коштом закупили професійний інвентар для тренувань найкращих європейських виробників. Фактично, залучаємо усіх стейкхолдерів гри у Вінницькій області та маємо дуже амбітні плани — створити справжню команду та брати участь у багатьох змаганнях. Діти мають бачити ціль їхніх тренувань, тому активно приділяємо увагу усім можливим турнірам та товариським зустрічам», — зазначає Владислав Кривешко.

Наразі проходить набір дітей для занять у двох вікових групах: 7–10 років та 11–14 років. Попередньо, заняття планують проводити тричі на тиждень на стадіоні у Вінницьких Хуторах (вул. Матієнка).

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: (097) 904 99 09 або (093) 904 99 09.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin