Працівники «Вінницяміськтеплоенерго» вже виконали майже 70% робіт з підготовки до опалювального періоду

Вінницька міська територіальна громада, попри всі виклики війни, активно готується до наступного опалювального періоду 2023-2024 років. Оскільки важливо, щоб помешкання вінничан, у холодну пору року, були забезпечені теплом. Тепловики здійснюють ремонт та технічне обслуговування котелень, центральних теплових пунктів (ЦТП), індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та теплових камер. Окрім того, у місті проводяться роботи із заміни теплопомереж. Наразі уже замінено понад 1 800 метрів теплових мереж у двотрубному прокладанні.

Наразі, у рамках підготовки до опалювального періоду, фахівці підприємства провели ремонт та технічне обслуговування:

• на 37 котельнях з 48;
• на 54 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
• на 346 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
• в 887 теплових камерах з 1435.

Окрім того, тепловики провели гідравлічні випробування 171,9 км теплових мереж з 175,3 км у двотрубному виконанні.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що проведення цих заходів є вкрай важливими, оскільки від цієї підготовки залежить стале проходження наступного опалюваного сезону.

«Міжопалювальний період – ключовий у підготовці теплового господарства до холодної пори року. Від якісного виконання всіх запланованих заходів та ретельної підготовки всього теплопостачального комплексу влітку, залежить стале проходження наступного опалювального сезону, – розповідає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик, – Опалювальний період 2023-2024 рр. може бути не менш складним, ніж попередній і до нього необхідно готуватися сумлінно та відповідально як теплопостачальному підприємству, так і мешканцям багатоповерхівок. Тому закликаю мешканців, разом з управляючими компаніями та ОСББ, належним чином підготовити будинки та квартири до холодів».

У департаменті міського господарства зазначають, що наразі підготовка до опалювального періоду – одна із пріоритетних цілей, оскільки вкрай важливо заздалегідь підготуватись до холодів.

«Наразі Вінницька громада активно готується до наступного опалювального періоду. Окрім того, маємо розуміти, що ми й досі перебуваємо у стані війни, тому маємо бути готовими до будь-яких викликів», – зазначає заступник директора департаменту міського господарства Олександр Зімбовський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin