Вінниця в жалобі. Сьогодні прощаються з полеглими Захисниками Олександром Козедрою та Вадимом Цимбалюком

Ще один день оповитий тугою: у понеділок, 31 липня, вінничани прощаються із полеглими воїнами Вадимом Цимбалюком та Олександром Козедрою. Обоє стали до лав Збройних Сил у 2023 році та боронили Україну від ворога на Донецькому напрямку.

Старший сержант Олександр Козедра служив у 411 особливому стрілецькому батальйоні 114 бригади. Останній бій прийняв 21 липня поблизу населеного пункту Терни на Донеччині. Травми, отримані під час танкового обстрілу, виявились несумісними із життям. Олександру було лише 39 років. Удома на чоловіка чекали дружина та 15-літня донечка.

Народився Олександр Козедра 9 вересня 1983 року у селищі Ситківці Гайсинського (тоді ще Немирівського) району, там же здобув середню освіту та вступив до Вінницького національного аграрного університету. Після чого була служба в армії та роки наполегливої праці. Олександр захоплювався автомобілями та комп’ютерною технікою. Та понад усе любив життя, своїх рідних, близьких та друзів.

Церемонія прощання із Захисником розпочнеться об 11:30 за адресою: Хмельницьке шосе, 122 А. Поховають Героя о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вадим Цимбалюк служив у мотопіхотній бригаді військової частини А3137. Смертельні поранення отримав у бою 22 липня поблизу с. Богданівка Бахмутського району. Війна обірвала життя воїна на 43 році…

Вадим народився 21 вересня 1979 року у Вінниці. Навчався у 23-й школі, а по її завершенню – у Вінницькому національному технічному університеті за спеціальністю менеджер-економіст. Друзі згадують, що чоловік був майстром на всі руки, а ще надзвичайно доброю та світлою людиною.

Церемонія прощання із Вадимом Цимбалюком розпочнеться о 10:00 у поминальній залі за адресою: Батозька, 12. Поховають полеглого Захисника об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким воїнів. Вічна пам‘ять та слава Героям!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin