Відпочивальники дитячого табору “ЯМаріуполь. Родина” побували у зоопарку та парку динозаврів

Муніципалітет ВМТГ продовжує підтримку людей, які через повномасштабне вторгнення опинились у Вінниці. Відділ молодіжної політики спільно з VinSmart Центром традиційно організовують відпочинок для малечі, яка відпочиває в оздоровчому таборі “ЯМаріуполь.Родина”.

Зараз у вінницькому звіринці понад дві сотні рідкісних та екзотичних тваринок, отож сьогодні подивитись на них та власноруч погодувати завітали 70 учасників.

Під час прогулянки зоопарком діти спостерігали за ведмедями, страусами, кумедними мавпочками та іншими тваринами й птахами, яких із задоволенням почастували фруктами й овочами.

За словами тринадцятирічного переселенця з Маріуполя Кирила, особливо йому запам’ятався степовий орел.

“Це великий хижий птах з довгими крилами і коротким хвостом, який гордо ходив по клітці. Після птахів ми підійшли до клітки з мавпочками, де нам розповіли про них смішні історії. Мавпочки були смішні і непосидючі, але нам вдалося навіть погодувати їх з рук”, – каже хлопець.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила, що позитивні емоції дітей свідчать про те, що такі заходи їм необхідні.

“Додому діти поверталися з гарними враженнями від побаченого, адже велика кількості птахів і звірів, зібрані в одному місці. Дехто навіть зауважив, що похід у зоопарк це була мрія, яка сьогодні здійснилася. Ми задоволені результатом”, – каже вона.

Як зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира, кожна дитина була сповнена радістю та яскравими емоціями, які вони будуть згадувати з часом.

“В свою чергу батьки висловили вдячність за організацію такого заходу та подякували муніципалітету ВМР за чергове дозвілля”, – зауважив він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin