Гумштаб організував похід до барбершопу для дітей Вінницької громади в межах акції “Діти мають право на дитинство”

Традиційно команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу продовжує організовувати заходи на підтримку дітей. Цього разу сини Захисників та Захисниць України протягом 14 та 15 серпня, мали змогу отримати безоплатну стильну стрижку від майстрів з Continental Barbershop. Серед запропонованих зачісок були й зокрема бокс, напівбокс, теніс, кроп-стрижка, полька, преппі тощо.

Депутатка ВМР та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Антоніна Іващук зазначила, що такого роду акції для діток проводяться не вперше.

“Цього разу ініціювали захід саме для малечі наших Захисників та Захисниць, аби вони мали змогу оновити свій образ та підготуватись до навчального року”, – каже вона.

ЇЇ колега Ярослав Матвійчук додав, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою продовжує й надалі підтримувати дітей наших Героїв та Героїнь, які сьогодні боронять нашу країну.

“Понад 30 діток Захисників за цих два дні отримали гарні емоції. Загалом, в планах є запросити малечу до Льодового клубу. Там вони зможуть покататись на ковзанах та разом з однолітками весело провести час. За анонсами нових заходів жителі громади можуть слідкувати на фейсбук-сторінці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу”, – наголосив Ярослав Матвійчук.

Загалом, у рамках цього заходу, 36 хлопчиків мали змогу змінити власний образ. Зокрема, до барбершопу свого сина Андрія привела й вінничанка Ірина.

“Ми вже почали підготовку до початку навчання, тому сьогодні завдяки організаторам змогли зробити безоплатну сучасну стрижку для сина”, – каже мама хлопчика.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin