Повірили прилади обліку та замінили понад 2 200 метрів тепломереж: «Вінницяміськтеплоенерго» продовжує готуватись до наступного опалювального сезону

Профільні служби та комунальні підприємства продовжують готувати місто до холодної пори року. Так, працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» традиційно, у міжопалювальний період, ремонтують та обслуговують котельні, центральні теплові пункти (ЦТП), індивідуальні теплові пункти (ІТП) та теплові камери.

Наразі, у межах підготовки, працівники підприємства уже виконали ремонт та технічне обслуговування:

  • на 39 котельнях з 48;
  • на 58 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
  • на 390 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  • у 1103 теплових камерах з 1435.

Генеральний директор КП «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик зазначає, що міжопалювальний період є ключовим при підготовці теплового господарства міста до холодів.

«Комплексне виконання всіх запланованих заходів і ретельна підготовка всього теплопостачального комплексу надасть можливість надавати якісні послуги з постачання теплової енергії та гарячої води нашим споживачам», – каже Максим Білик.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що фахівці підприємства докладають неабияких зусиль для того, аби наступний опалювальний сезон 2023-2024 років наша громада пройшла гідно.

«Підготовка до наступного осінньо-зимового періоду є надважливою. Оскільки ми досі перебуваємо у стані війни й загроза завдання ударів по цивільній критичній інфраструктурі не зникла. Тому маємо бути готовими до будь-яких викликів», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin