Вінницький міський голова Сергій Моргунов вручив подяки п’ятьом волонтерам громади

Сьогодні, 25 січня, Сергій Моргунов відзначив п’ятьох волонтерів громади. Міський голова вручив їм Подяки за самовідданість та допомогу Захисникам і Захисницям, вимушеним переселенцям та людям з інвалідністю. Нагородження відбулось на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради.

«Продовжуємо традицію відзначати волонтерів нашої громади. Сьогодні на початку засідання виконкому подякували ще п’ятьом громадянам. Найменшому з них – Тимофію Ковалевському – всього 7 років. А найстарший – Леонід Дубовий, 76-річний ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС. Сьогодні він допомагає закладу, де проходять реабілітацію військові. Маємо знати і шанувати тих, хто щоденною працею, безкорисливими діями, маленькими подвигами допомагає ближнім і наближає нашу Перемогу», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Нагороджений сьогодні другокласник школи №25 Тимофій Ковалевський пише казки, продає їх, а зібрані гроші відправляє на підтримку ЗСУ. Наразі хлопчик зібрав понад 15 тисяч гривень. Від військових школяр навіть отримав в подяку прапор.

«Я вважаю, що дуже важливо допомагати українським солдатам, які нас захищають, щоб ми перемогли», – розповідає Тимофій.

Подяки отримали також Надія Рогульська – засновниця агенції свят «Джем», яка на волонтерських засадах долучається до проведення свят для діток полеглих оборонців, та Лариса Іваненко – директорка IT-школи «New IT School», яка надала можливість людям з інвалідністю здобути навчання сучасним інформаційним технологіям.

Варто відзначити і Сергія Юзвака – директора підприємства «Ортопедсервісцентр». Під керівництвом Сергія Леонідовича підприємство в умовах воєнного стану продовжує свою діяльність у сфері надання протезно-ортопедичної допомоги.

«Спочатку війни основними пацієнтами нашого підприємства стали військові. Ми надаємо їм протезування, виготовляємо штучні протези верхніх та нижніх кінцівок. Також ми сформували мультидисциплінарну команду і паралельно надаємо реабілітацію. За весь період до нас звернулося майже 400 військових, ми їх забезпечили протезами, надали реабілітацію, проживання та харчування за кошти підприємства. Такий наш благодійний внесок у спільну справу здобуття Перемоги. Також велика частина військових, яких ми обслуговували, повернулись на передову, вже з протезами. Неможливо залишатись осторонь і не допомагати в такий час», – зазначає Сергій Юзвак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin