У Вінницю з латвійського міста Вентспілс приїхав гуманітарний вантаж

Нещодавно до Вінниці із міста-партнера Вентспілс прибув черговий гуманітарний вантаж. Цього разу латвійські партнери передали нашій громаді генератори, обігрівачі, одяг, їжу та інше приладдя. Допомогу доставили мікроавтобусом Mercedes Benz Sprinter, який ще нещодавно перевозив пасажирів на вулицях Вентспілса.

Міський голова Сергій Моргунов оглянув вантаж та подякував латвійським партнерам за всю допомогу, яку вони надають Вінниці у такий важкий час.

«Дякуємо Вентспілсу, його жителям та меру міста Янісу Вітоліньшу! Допомога у важкі часи для нас надзвичайно цінна», – зазначив Сергій Моргунов.

Радниця міського голови Ольга Парвадова зазначила, що Вінниця та Вентспілс розпочали розвивати двосторонні відносини ще минулого року.

«Ще у вересні минулого року представники нашої громади підписали угоди про співдружність з муніципалітетом Вентспілса. Вона передбачає двосторонні відносини через обмін досвідом та муніципальними практиками у різних напрямах соціально-економічної сфери», – зазначила Ольга Парвадова.

Варто зазначити, що це уже не перший вантаж, який Вінниця отримала від муніципалітету Вентспілса. Так, після російських обстрілів об’єктів критичної інфраструктури, латвійські партнери передали Вінниці 2 дизельні генератори потужністю 50 кВт і 60 кВт.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin