Молодь Вінниці взяла участь у патріотичному квесті до Дня Незалежності України

Учора, 30 серпня, в Центральному міському парку ім. Леонтовича відбувся патріотичний квест, який організували відділ молодіжної політики ВМР спільно з Вінницькою молодіжною радою та VinSmart Центром, за сприяння Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Участь в патріотичному квесті взяли 11 команд. Для них створили дев’ять різних локацій з тематичними завданнями.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, під час формування квесту організатори продумали найрізноманітніші завдання, аби зацікавити молодь.

«На кожній з локацій учасники мали різні завдання: десь вгадували видатних українських осіб по біографії, а десь слухали уривки патріотичних пісень, також розв’язували ребуси та відповідали на запитання», – каже вона.

Звичайно, не обійшлось і без «вікторини незламних», адже саме на цій локації молодь знаходила відповіді на питання, які стосуються нашого державотворення. Також не менш цікавим виявилось завдання на логіку, де за допомогою свічки на білому аркуші команда вгадувала дату та важливу подію для нашої країни, що їй відповідає.

Як розповів директор VinSmart Центру Дмитра Мира, такі заходи потрібні для патріотичного розвитку нашої молоді, тож на цьому фахівці не зупинятимуться.

«Працюємо далі для того, аби нашій молоді було цікаво перебувати у Вінницькій громаді», – зауважив він.

Отож, в результаті підрахованих балів переможцями стали такі команди:
1 місце – Тегусігальпа;
2 місце – Мальвіни і Буратіно;
3 місце – ЯМаріуполь.

Також, аби привітати та відзначити молодь перед початком нового навчального року, на захід завітали депутатки Вінницької міської ради та координаторки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Наталія Панчук та Наталія Літвінова.

На завершення заходу всі учасники та команди переможців отримали подарункові сертифікати на боулінг у «Люди Fusion Place». За першість учасники отримали подарункові квитки до кінотеатру «Cinema Citi» та солодкі подарунки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin