Відкритий міський турнір із баскетболу відбувся у Вінниці

З 8 по 10 вересня у Вінниці проходив відкритий міський турнір із баскетболу серед юнаків 2010 р.н. та молодші, присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні та Дню міста Вінниці. Турнір відбувся за підтримки комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, Вінницької баскетбольної федерації та міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу.

У змаганні брали участь 44 юних баскетболісти з чотирьох команд.

Перше місце завоювали вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (Тернопіль), друге – КДЮСШ (Харків), третю сходинку посіли спортсмени МСДЮСШОР (Вінниця), а четверту – БК «Хмельницький».

За результатами міського турніру, команди отримали кубки, а кожен гравець – медаль, грамоту та подарунки. Також відзначили кращих гравців.

Максим Попов із Вінниці був визнаний кращим захисником, Владислав Вінярський із Хмельницького – кращим нападником, а Владислав Котелевець із Харкова отримав звання кращого центрового. Найкориснішим гравцем турніру став Данило Тимофієвич із Тернополя.

За словами тренера Олександра Главатчука, незабаром розпочнеться баскетбольний сезон 2023/2024 рр. чемпіонату України й такі турніри, допомагають дітям налаштуватися перед майбутніми матчами.

«Такі турніри допомагають дітям відчути дух суперництва та налаштуватись на найближчі змагання. А для мене, як тренера – зрозуміти над чим ще треба працювати та що вдосконалювати, щоб досягти кращого результату на чемпіонатах», – говорить Олександр Главатчук.

А директор Вінницької міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу Сергій Козанчук, висловив вдячність усім, хто долучився до проведення змагань.

«У такий важкий час дуже важливо, щоб діти відчували смак життя за допомогою змагань, спорту і спілкування між собою. Завдяки таким змаганням ми популяризуємо баскетбол у Вінниці. Саме тому запрошуємо команди з різних міст, щоб розуміти та відчути рівень баскетболу в різних куточках нашої країни. Дякуємо всім спортсменам за їхню участь у турнірі», – каже Сергій Козанчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin