Діти з табору “ЯМаріуполь.Родина” завітали до розважального центру “Країна мрій”

Сьогодні, 14 вересня, дітлахи, які зараз відпочивають та оздоровлюються у таборі “ЯМаріуполь.Родина” побували в розважальному центрі “Країна мрій”. Там вони бігали, стрибали, гралися та весело проводили час. Покращують перебування у нашому місті маленьким переселенцям відділ молодіжної політики спільно з центром підліткових клубів за місцем проживання «VinSmart».

«Дітки, які цього разу відпочивали в розважальному центрі були в приємному захваті від такого активного відпочинку. Вони раділи та дякували нам за таку яскраву подію. Нещодавно ми також відвідували з ними Подільський зоопарк та парк динозаврів, де малюки мали змогу побачити наживо усіх тих, кого бачили на картинках», – сказав директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак також зазначила, що такі заходи необхідні для дітей, які стільки пережили в маленькому віці.

«Наш пріоритет – це щасливе дитинство для усіх малюків, отож ми продовжуємо підтримку, як і вінничан, так і переселенців», – додала пані Юлія.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin