Вінницький Гумштаб організував для дітей безкоштовне катання на катамаранах

Сьогодні, 21 вересня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою організовували чергову акцію для хлопчиків і дівчаток – «Дитячі розваги на катамаранах».

Понад 90 сімей із дітьми з числа пільгових категорій, ВПО та родин Захисників та Захисниць – завітали на набережну Roshen, аби гарно провести час та половити хвилі.

Мета акції – подарувати малечі та їхнім батькам щасливі спогади. Під час війни це дуже важливо, адже дозволяє відволіктись та гарно провести час, переконані координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Як розповів депутат ВМР Дмитро Мира, до водної прогулянки на катамаранах могли долучитися усі охочі. Для цього створили Google-форму для реєстрації.

«Сьогодні ми тут зібрали майже 250 учасників, а саме: багатодітні родини, сім’ї, які втратили годувальника, діти Захисників та Захисниць та внутрішньо переміщені особи, щоб вони разом цікаво провели своє дозвілля. Під час заходу кожній родині було надано 30 хвилин безкоштовного катання, аби вони в колі сім’ї провели активно час», – сказав Дмитро Мира.

Дитячі посмішки, весела атмосфера та щаслива малеча – саме така атмосфера панувала сьогодні на набережні Roshen.

Його колега, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Піжевський розповів, що позитивні емоції та посмішки на обличчях дітей вчергове доводять, наскільки важлива для них увага з боку дорослих.

«Наша задача зробити все можливе, аби українські діти не відчували війни. Діти – наше майбутнє і вони мають право на щасливе життя навіть під час повномасштабного вторгнення», – сказав він.

За його словами, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу надалі планує продовжити заходи, але підлаштовувати їх під такий формат, аби все відбувалось у приміщенні, а осіння прохолода не завадила цьому.

Своїми враженнями від сьогоднішньої події поділилась матуся десятирічного Святослава, пані Тетяна, яка разом із сином під час прогулянки вирішила поєднати корисне з приємним та погодувати качечок.

«Ми з сином вже багато років поспіль тут катаємось на катамаранах і спостерігаємо за красою нашої природи. Завжди годуємо качечок, які ростуть у нас на очах. Цього разу завдяки організаторам катались безкоштовно, тому дякуємо за те, що місто цінує наших дітей», – зазначила вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin