Вінницький міський голова відзначив подяками вінницьких волонтерів

У Вінниці вкотре відзначили волонтерів, які стали надійною опорою українських військових. Саме вони з першого дня війни займаються організацією допомоги військовослужбовцям та мирному населенню, як на території Вінницької громади, так і по усій Україні. Сьогодні під час засідання виконавчого комітету очільник громади Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський вручили їм Подяки від міської ради та її виконавчого комітету за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху на території ВМТГ, самовідданість та небайдужість проявлені під час надання допомоги вимушеним переселенцям, Захисникам та Захисницям України.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені громади подякував волонтерам за їхню активну роботу з перших днів російсько-української війни, а також за підтримку наших військових.
«Ви, волонтери, є прикладом того, як допомагати нашим Захисникам та Захисницям: чи то конкретним людям, чи цілим підрозділам. Ми чудово знаємо скільки сил потрібно для цього. Ви не стоїте осторонь всіх тих викликів і проблем, які є сьогодні у наших воїнів. Тільки таким чином ми зможемо перемогти. Бажаю вам сил та здоров’я. Дякую кожному з вас», – зазначив Сергій Моргунов.

На нагородженні були волонтери, які щодня допомагають тим, хто цього найбільше потребує: забезпечують необхідними речами та їжею, купують екіпірування для військових, піклуються про поранених тощо. Серед них Альона Скалецька, яка є засновницею Міжнародного благодійного фонду «SOTA HELP».

«Ми вже дев’ять років займаємось волонтерською діяльністю. Для нас сьогодні найбільша вдячність – це щасливі очі наших діток, наших Захисників та Захисниць. Ми бажаємо, щоб кожна людина відчула позитивні емоції, щастя, тому що на цю мить дуже важко дістається такий стан», – підкреслює волонтерка.

Її колега Ірина Гай зазначила, що вони спільно, всією командою, щоденно працюють аби допомагати військовослужбовцям та мирному населенню, як на території Вінницької МТГ, так і по усій Україні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin