Спортшкола №3 запрошує вінничан на безкоштовні заняття з гандболу

Розкрити свій спортивний потенціал, координацію, силові та аеробні характеристики організму: Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 3 запрошує хлопців 2012-2013 р.н. та 2014-2015 р.н. на безкоштовні заняття в секцію гандболу.

Гандбол – це вид спорту, який розвиває швидкість, силу, спритність та командну співпрацю. Ця гра захоплює та надихає тисячі людей по всьому світу.

Заняття з гандболу проводить Юрій Чурбаков – старший тренер-викладач школи. Під його опікою команда «ВДПУ-МДЮСШ № 3» три сезони поспіль виступала у Першій лізі чемпіонату України серед чоловіків, де здобувала призові місця. А у сезоні 2022 – 2023 рр. команда стартувала у Вищій лізі та посіла високе четверте місце. Також вихованці відділення входять до складу збірної команди України.

«Гандбол – це захоплива гра, яка завжди наповнена адреналіном та емоціями. Кожен матч – це новий виклик та можливість продемонструвати свої навички. Граючи в гандбол, ви зустрінете багато однодумців і, можливо, знайдете найкращих друзів на все життя. Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої команди та розвинути свій спортивний потенціал разом із нами», – говорить старший тренер-викладач МДЮСШ № 3 Юрій Чурбаков.

Місце тренувань: у спортшколі № 3, за адресою вул. Академіка Янгеля, 48, а також у КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» – Хмельницьке шосе, 22.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефоном: 096 570 39 28.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin