«Вінницяміськтеплоенерго» отримало Акт готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період

Починаючи з квітня працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» доклали значних зусиль для того, аби підготувати теплове господарство міста до холодної пори року. У межах цієї підготовки тепловики проводили роботи з реконструкцій аварійних мереж, ремонт та технічне обслуговування котелень, центральних теплових пунктів (ЦТП), індивідуальних теплових пунктів (ІТП), теплових камер та впроваджували заходи з підвищення енергоефективності. Адже їх впровадження та якісна підготовка до осінньо-зимового періоду – пріоритет Оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду.

Як зазначають на підприємстві, за пів року підготовки, їх фахівці провели ремонтно-профілактичні та налагоджувальні роботи у всіх 48 котельнях, 59 центральних теплових пунктах, 429 індивідуальних теплових пунктах, 1435 теплових камерах, а також капітально відремонтували 4 котли. Окрім того, фахівці підприємства провели гідравлічні випробування теплових мереж, загальною протяжністю понад 175 км у двотрубному виконанні та завершили роботи з реконструкції тепломереж на 35 ділянках.

Також там додають, що КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розпочинає формувати Комплексний план організаційно-технічних заходів на 2024 рік щодо удосконалення технології теплопостачання та підготовки теплового господарства підприємства до роботи в осінньо-зимовому періоді 2024-2025 років.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що це уже другий опалювальний період, який громада проходитиме в умовах війни. Тому потрібно бути готовим до будь-якого розвитку подій.

«Працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» доклали титанічних зусиль для підготовки до наступного опалювального періоду. Проте не варто забувати, що наша країна й досі перебуває у стані війни й ворог може відновити терористичні обстріли критичної інфраструктури. Тому ми закликаємо вінничан також провести підготовку свого помешкання до наступного опалювального сезону», – зазначає заступник директора департаменту міського господарства ВМР Олександр Зімбовський.

Нагадаємо, що фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надали поради вінничанам щодо підготовки власних осель до холодів. Ознайомитись з ними можна за посиланням.

Для довідки

Оперативний штаб з підготовки до наступного опалювального періоду об”єднує комунальні підприємства критичної інфраструктури, відповідні департаменти, комунальні підприємства обласної власності, які подають воду та тепло. Серед іншого, на засіданнях штабу відпрацьовують відповідні алгоритми, як діяти в тих чи інших надзвичайних ситуаціях, розробляють рішення щодо реагування на позаштатні ситуації.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin