Вінницька жіноча баскетбольна команда зіграла свій перший виїзний тур в сезоні 2023-2024 рр.

Запальні емоції, стрімка та сповнена азартної боротьби гра – це лише початок спортивного сезону жіночої Суперліги з баскетболу 2023-2024 рр. Наша команда Вінниця-Медуніверситет зіграла свій перший виїзний тур, демонструючи впевнений старт на ХХХІІІ чемпіонаті України з баскетболу. Відбувся матч у місті Одеса.

В Суперлізі будуть грати шість команд: Франківськ-Прикарпаття-ПНУ-збірна Івано-Франківської області (Івано-Франківськ), ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. (Одеса), Рівне-ОШВСМ, Київ-Баскет, Вінниця-Медуніверситет та Динамо-УДУ ім. М.П. Драгоманова (Київ).

«Відповідно до формату, на першому етапі клуби зіграють чотири кола за роз’їзною системою календаря – дві гри дома та дві гри на виїзді. На другому етапі команди, що за підсумками першого етапу посіли 1-4 місця, зіграють фінальний тур (фінал чотирьох) в одному місті протягом двох днів», – говорить головний тренер вінничанок Олександр Підлужняк.

Так, за підсумками змагань, першої баскетбольної гри з рахунком 72:65, перемогу здобула команда Вінниця-Медуніверситет.

«Наші спортсменки змогли докорінно змінити хід гри. На передостанній хвилині зрівнявши рахунок, а за 58 секунд до кінця основного часу Віолетта Остапчук реалізувала один із двох штрафних кидків і вивела Вінницю-Медуніверситет вперед. На лінію також тричі виходила капітан вінницької команди Вікторія Огій і не допустила жодного промаху – 72:65 на користь Вінниці-Медуніверситету», – розповів Олександр Підлужняк.

Він підкреслив, що Вікторія Огій стала найрезультативнішою гравчинею Вінниці-Медуніверситету – 21 очко, а 20 очок здобула Вікторія Богаченко.

У наступному матчі вінничанки поступились одеситкам з рахунком 56:62.

«Будемо працювати над помилками та готуватись до наступного туру. Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість грати у свою улюблену гру. Слава Україні!» – каже головний тренер Олександр Підлужняк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin