Вінницьким військовим передали чергову партію спецобладнання: три тепловізори та ще 10 квадрокоптерів MAVIC 3 PRO

Допомога військовим та підсилення оборони – це одні з ключових пріоритетів нашої громади. Учора, 2 листопада, відбулася чергова передача технічних засобів військовим вінничанам, які боронять Україну від росіян у складі одного з підрозділів Національної гвардії. Йдеться про три тепловізори та ще 10 квадрокоптерів MAVIC 3 PRO, які придбали коштом міського бюджету.

“Спецобладнання придбали за кошти платників податків нашої громади. Ефективність відпрацювання бойових завдань на фронті наших військових фактично покращиться за рахунок мешканців нашої громади, які сумлінно працюють тут. Військові, до речі, вже працюють з дронами, які ми раніше передавали від імені нашої громади. Разом підтримуємо та дбаємо про майбутній добробут. Разом працюємо на Перемогу”, – наголосив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Місто на постійній основі відслідковує актуальні запити військових спільно з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Завдяки спільній роботі вдається зробити чимало для того, щоб бійці почувалися впевнено на лінію вогню і заразом ефективно виконували свою роботу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin