Сімнадцять спортсменів – переможців і призерів міжнародних змагань нагородили у Вінниці

Чимало спортсменів з Вінниці наразі захищають Україну на передовій. Інші – розповідають про нашу державу та те, як вона бореться за свою незалежність під час російсько-української війни. 3 листопада вітання приймали спортсмени, які прославляють Вінницю не лише в Україні, а й у світі. Це – переможець III Всесвітніх ігор з єдиноборств, переможці та призери чемпіонатів світу з універсального бою, з кікбоксингу WTKA, рейтингових міжнародних змагань «Romania Open» з тхеквондо ВТФ. Вони отримали подяки та подарунки.

Усі досягнення, якими славиться наша громада, складаються зі щоденної праці, знань і талантів її мешканців.

Сьогодні серед нагороджених – сумоїст Важа Даіаурі, який здобув нагороду найвищого ґатунку на III Всесвітніх іграх з єдиноборств, Артем Зімін та Кирило Вербицький зі спортшколи № 5 – призери чемпіонату світу з універсального бою. Троє вихованців Вінницької МДЮСШ №2 вибороли золоту, срібну та бронзову медалі з тхеквондо – Ілля Головатюк, Роман Соловей, Ірина Чесалкіна. А також сім бійців, які представляли Вінницю в Італії на чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA. На даних змаганнях В’ячеслав Отеранський – граючий тренер став чемпіоном у розділі «лайтконтакт». Ілля Педоренко посів три перші місця, Олександр Голуб одержав золоту нагороду у лоукіклайті та «срібло» – у лайтконтакті. Ярослав Говорищев другу сходинку п’єдесталу, Кирило Зацаринський та Ілля Коваль стали срібними та бронзовими призерами, а для більшості цих юних спортсменів – це були перші міжнародні змагання.

Спортсменів привітав голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

«Ми вдячні за те, що ви прославляєте Вінницю та Україну, за ваші досягнення, за популяризацію спорту. Ви щодня тренуєтесь та доводите, що якщо постійно працювати, у житті можна досягти всього. Бажаємо вам і надалі здобувати високих результатів, реалізовувати ваші спортивні мрії у життя та високо підіймати Український Прапор на світових змаганнях», – каже Сергій Краєвський.

Також він зазначив, що спортсмени, завдячуючи нашим Захисникам і Захисницям можуть тренуватися та виїздити на чемпіонати світу та Європи.

«Кожен спортсмен нині розуміє, що відповідальний за державу, він відповідальний за те, щоб донести до всього світу, що в нашій країні йде війна. А мир над нашими головами – це заслуга українських воїнів, це заслуга тих Захисників Батьківщини, хто стоїть на сторожі нашого суверенітету», – Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin