Релокація триває: протягом жовтня ще вісім підприємств релокувалися до Вінниці

Від початку повномасштабного вторгнення у Вінниці суттєво збільшилася спільнота підприємців за рахунок релокованого бізнесу. Підприємці переміщують свої виробничі потужності з інших регіонів України, де небезпечно працювати. Наразі маємо стабільну динаміку – до десяти нових суб’єктів господарської діяльності щомісяця переїжджають до нас. От і протягом жовтня ще 8 релокувалися до нашої громади. Загалом станом на початок листопада зареєстровано 345 переміщених підприємств.

Як повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний, серед ключових пріоритетів Вінницької міської ради – турбота. Йдеться і про підтримку підприємців, які є невід’ємною частиною сталої роботи економіки.

“За час повномасштабної війни ми прийняли у своїй громаді 345 релокованих підприємств. За цей час збільшилася і кількість робочих місць для вінничан та переселенців – 1715 людей вже в статусі зайнятих. Вони працюють у таких галузях, як торгівля, промисловість, ІТ-сектор, логістика, сфера послуг тощо, – розповідає він. – Важливий аспект – це те, що 80% релокованого бізнесу працює і жодне з офіційно зареєстрованих у нашій громаді підприємство не має заборгованості по ЄСВ”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin