Вінниця передала 1700 літрів пального для ГО “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”

За рішенням виконкому, засідання якого відбулося вчора, 9 листопада, було вирішено передати 1700 літрів пального Громадській організації “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”. Пальне знадобиться для швидкого та якісного транспортування звільнених з полону військових до медичних закладів, де вони зможуть отримати допомогу.

За словами директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максима Мартьянова, передача пального громадській організації відбувається вже не вперше, адже потреба в транспортуванні військових залишається однією з нагальних для представників “Координаційного центру з питань полонених та зниклих безвісти”.

“Передаємо колегами 1700 літрів пального – це тисяча літрів бензину та 700 літрів дизельного палива. За рахунок цього наші колеги зможуть працювати ще ефективніше та значно швидше доставляти звільнених з полону українських військовослужбовців до медичних установ, серед яких санаторії та реабілітаційні заклади. На жаль, більшість з них мають травми та поранення, тож потреба у якісній медичній допомозі – першочергова для наших оборонців”, – зауважив Максим Мартьянов.

Варто зауважити, що ще 1600 літрів пального передали для “Координаційного центру з питань полонених та зниклих безвісти” наприкінці жовтня за рішенням сесії Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin