У Вінниці відзначили найактивніших студентів вищих навчальних закладів міста

З нагоди дня Студента у Вінниці відбулося традиційне нагородження найактивніших студентів вищих навчальних закладів. Міська рада та її виконавчий комітет вручили подяки 20 студентам за їхню активну громадську позицію, значний внесок у культурний розвиток Вінницької МТГ, ініціативність та наполегливість.

Від імені міського голови та Вінницької міської ради до студентів звернувся секретар міської ради Павло Яблонський.

«Студенти – це потужний рух, який дуже активно бере участь у житті країни та громади. Ваше навчання в університетах припало на важкі для країни часи, але багато студентів сьогодні — це волонтери, добровольці, які захищають наші кордони, це молодь, яка допомагає збирати кошти та необхідну допомогу як громаді, так і нашим військовим, які боронять нашу свободу. Бажаємо вам стати висококласними спеціалістами, знайти себе в тих професіях, які для себе обрали та просто бути щасливими. Перемоги нам усім спільної, і тоді будуть особисті перемоги», – зазначив секретар міської ради Павло Яблонський.

Отримала нагороду сьогодні студентка Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Вікторія Колногозюк. Дівчина радіє, що її роботу, присвячену благу нашої громади цінують.

«Сьогодні студенти – це активна, прогресивна та свідома молодь нашої країни, яка не стоїть осторонь проблем та викликів. Ми систематично допомагаємо та підтримуємо тих людей, які ризикуючи власним життям, захищають кожного з нас», – розповіла дівчина.

Як підсумувала начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, сьогоднішнє студентство – це про відвагу, адже не кожен зможе взяти себе в руки у непростий для країни час.

«Саме ці двадцять юнаків та юначок змогли не просто стати на допомогу країні, а й систематично підтримувати українських Захисників та Захисниць. Ми дуже цінуємо студентів Вінниці за патріотичну та свідому позицію», – зауважила Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin