Підполковник медичної служби очолив «Клінічний центр інфекційних хвороб»

Вінницький обласний «Клінічний центр інфекційних хвороб» отримав нового керівника. Ним став Ігор Шинькович, підполковник медичної служби. Про це повідомив голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий. Раніше Шинькович очолював військовий санаторій у Хмільнику.

«У Ігоря Васильовича – великий досвід роботи на керівних посадах у медичній галузі. Його завданням було виводити з фінансової скрути військовий санаторій. Зміг. Дав можливість медичному закладу та його колективу нормально працювати. Про свого колишнього керівника дуже добре відгукується колектив, який він очолював», – розповів Вячеслав Соколовий.

Раніше стало відомо, що попередній очільник «Клінічного Центру інфекційних хвороб» Ігор Матковський розширював види економічної діяльності закладу, внаслідок чого лікарня могла займатись продажем палива, торгівлею фруктами, овочами, вирощуванням ягід і так далі. Цими порушеннями будуть займатись правоохоронці, – повідомили в комісії обласної ради.

Тим часом, одним із завдань нового керівника медзакладу буде привести діяльність Центру у відповідність до чинного законодавства, – зазначив голова облради Вячеслав Соколовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin