Вінницька міська рада виділить майже 20 млн грн на придбання спецобладнання для двох бригад Нацгвардії

Вінницька громада продовжує підтримувати військових засобами, які допоможуть боротись із ворогом. Адже це відповідає принципам та пріоритетам яких дотримується Вінницька міська рада – безпеці та обороні. Зокрема, сьогодні, 24 листопада, на засіданні сесії Вінницької міської ради депутати погодили виділення майже 20 мільйонів гривень двом бригадам Національної гвардії, у лавах якої служить багато вінничан. Ці кошти направлять на придбання засобів, які допомагатимуть військовослужбовцям виконувати бойові завдання.

«Виділяємо близько 20 мільйонів гривень з бюджету громади бійцям Національної гвардії на закупівлю спеціального обладнання, у тому числі для захисту неба над Вінницею. Продовжуємо активну комунікацію з нашими військовими, працюємо з їхніми запитами і намагаємося закрити їх у найкоротші терміни», – зазначив Сергій Моргунов.

У департаменті правової політики ВМР зазначають, що виділення коштів проводиться у межах змін Комплексної правоохоронної програми на 2022-2024 роки.

Фахівці департаменту цивільного захисту ВМР додають, що робота із запитами від військовослужбовців продовжується й надалі.

«Фахівці нашого департаменту продовжують вивчати потреби та працювати із запитами від військовослужбовців. Адже сьогодні вкрай важливо зробити все для спільної перемоги. Наразі готуємо до передачі хімічні грілки», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нагадаємо, що минулого тижня представники муніципалітету передали від громади на передову тепловізори, коптери «Mavic» та пристрої для скидання вибухівки військовослужбовцям однієї із бригад морської піхоти, у лавах якої служить багато вінничан.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin