Мешканцям Вінниці пропонують пройти опитування щодо потреб користувачів велотранспорту в місті

Вінниця продовжує слідувати Зеленому курсу. Одним з його напрямків є покращення екологічної складової міської мобільності, зокрема і велосипедної інфраструктури. Фахівці департаменту транспорту та міської мобільності ВМР запрошують вінничан взяти участь в опитуванні, яке допоможе зрозуміти реальний досвід користування велосипедним транспортом та потреби користувачів екологічного приватного транспорту у Вінниці.

Пройти опитування можна за посиланням.

У департаменті транспорту та міської мобільності ВМР зазначають, що результати опитування допоможуть фахівцям зрозуміти сильні та слабкі сторони велосипедної інфраструктури у Вінниці.

«Ми продовжуємо слідувати Зеленому курсу, який задекларувало наше місто. Проведення цього опитування серед мешканців Вінницької громади дозволить нам зрозуміти загальне ставлення громадян до екологічного персонального транспорту, а також дізнатись які наявні проблеми існують у велосипедній інфраструктурі нашого міста. Також це допоможе звернути увагу на ті аспекти, які потрібно буде вдосконалити уже після війни. Адже наразі пріоритетом є підтримка військовослужбовців, які захищаю нашу свободу», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin