Учні та вчителі вінницького ліцею №32 виготовляють маскувальні сітки захисникам на фронт

З перших днів повномасштабного вторгнення учні та вчителі ліцею №32 виготовляють маскувальні сітки, щоб допомогти нашим військовим наблизити Перемогу. Педагогічний, учнівський та батьківський колектив приносили з своїх домівок все, що могло б слугувати матеріалом для виготовлення сіток. А згодом також почали донатити, щоб мати змогу закупляти необхідний матеріал.

Для плетіння використовують спеціальну тканину, яка є легкою та не обтяжує сітку. Щоб полегшити нарізання тканини, у ліцеї виготовили спеціальний пристрій, що дає можливість економити час. Зробили такий виріб з парти та лез. Як зазначає ліцеїст Олександр, процес користування таким пристроєм досить простий: потрібно вставити тканину та протягнути її на себе.

Плетіння маскувальних сіток – це кропіткий труд. Вчителі кажуть, що канікул та вихідних у них немає, адже найбільше прагнуть допомогти нашим хлопцям.

Серед найвитриваліших помічниць – 11-класниця Христина. Дівчинка каже, що захотілося допомогти нашим Захисникам, тож долучилась до плетіння сіток ще у лютому минулого року.

«Це важлива справа у такий час. Тільки спільними зусиллями ми наблизимо Україну до миру та Перемоги», – підсумувала Алла Поліщук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin