«Дякуємо ЗСУ!»: Вінницькі освітяни долучились до флешмобу подяки Збройним Силам України

До Дня Збройних сил України у Вінниці провели флешмоб подяки ЗСУ, участь у якому взяли учні загальноосвітніх закладів, вихованці дошкілля, позашкілля та відвідувачі Центрів підліткових клубів Вінницької громади, їхні батьки та педагоги.

Під час акції учасники публікували у соціальних мережах короткі відеоролики зі словами вітань, вдячності та побажань захисникам та захисницям України.

Флешмоб мав на меті насамперед підтримати моральний дух українських оборонців, а також сформувати у дітей та учнівської молоді почуття гордості за Збройні Сили України.

Власне під час проведення флешмобу не забували й дякувати донатами. З 1 вересня по 30 листопада загальноосвітні заклади зібрали 3 млн 600 тисяч гривень, які спрямували на придбання: дронів, автомобілів, супутникових систем Starlink, павербанків, блоків живлення «Bandera Power», зарядних станцій, портативного джерела живлення Kraft, електрогенераторів та бензопил.

«Наші воїни – справжні супергерої, про яких знімуть сотні крутих фільмів, напишуть десятки бестселерів та намалюють всесвітньовідомі комікси. ЗСУ – це приклад для наслідування для кожного з нас. Ми щодня дякуємо вам за вашу сміливість, відданість та силу. Ми дякуємо вам за те, що ви боретесь за нас, за нашу свободу, за наше сьогодення та майбутнє. За те, що ви є для нас прикладом незламності та витримки», – йдеться у дописах учасників флешмобу.

Перегляд дописів доступний за хештегами #дякуюЗСУ та #дякуємоЗСУ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin