Військовим, які лікуються в медзакладах Вінниці, передали смаколики та необхідні речі

6 грудня, в день Збройних Сил України, військовим, які проходять лікування в медзакладах міста, передали смаколики, необхідні речі, шкарпетки та мінеральну воду. Кошти зібрали фахівці департаменту соціальної політики міської ради, працівники та підопічні Терцентру. Зокрема на допомогу військовим пішли кошти, які зібрали на благодійному ярмарку Терцентру до Дня Святого Миколая.

«Від імені Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова я дякую нашим бійцям за те, що вони боронять Україну. Оскільки турбота – один із пріоритетів міської ради, наш обов’язок – підтримувати їх всім можливим. Важливо, що вдалося влаштувати благодійну акцію та підтримати наших бійців, підняти їм настрій, адже 6 грудня – це не тільки День Збройних Сил України та День Святого Миколая. А Святий Миколай, як відомо, творить добрі справи. Тож бажаємо військовим скорішого одужання, а всім нам – Перемоги», – зазначила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Як розповіла директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська, нещодавно підопічні та працівники Терцентру долучилися до благодійного ярмарку. Бабусі Терцентру ретельно готувалися, щоб зробити хендмейд вироби. Вони стали досить популярними серед вінничан. За виручені від продажу кошти вдалося зібрати 12 тисяч гривень, за які були закуплені частина речей та продукти для військових.

«Ми завжди радо підтримуємо ініціативи департаменту соціальної політики, особливо якщо мова йде про добрі справи», – зазначила Галина Бачинська.

Пакунки з речами та смаколики передали до бійців, які проходять лікування у хірургічному відділенні. Серед них – Колгуль Вадим. Чоловік воював на Запорізькому напрямку, де отримав поранення. Каже, що в день ЗСУ до нього прийшла дружина, зі святом привітали діти та волонтери.

«Такі візити необхідні, адже хоча б ненадовго дозволяють вгамувати біль та забути страхи війни, які були побачені на власні очі», – сказав військовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin