У Вінниці відзначили працівників органів місцевого самоврядування, які були мобілізовані до лав ЗСУ та волонтерів

Під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради, 7 грудня, відзначили увільнених працівників органів місцевого самоврядування, які були мобілізовані до лав Збройних Сил України. З нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування їм вручили Подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету. Такими ж подяками відзначили вінницьких волонтерів, які допомагають Захисникам та Захисницям України.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник Вінницького міського голови Микола Форманюк. Він від імені Вінницького міського голови Сергія Моргунова подякував Захисникам, які служили громаді, а тепер – служать Україні. А також – волонтерам за самовідданість та небайдужість проявлені під час надання допомоги Захисникам та Захисницям України.

Також Микола Форманюк подякував тим людям, які обрали своєю роботою службу громаді.

«І зараз, під час повномасштабного вторгнення, ви продовжуєте постійну роботу на результат. Дякую вам за відданість та професіоналізм», – каже Микола Форманюк.

З нагоди Дня місцевого самоврядування колектив привітав перший заступник голови Вінницької обласної ради Володимир Кістіон. Він вручив Почесні грамоти Вінницької обласної Ради, Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради активним представникам органів місцевого самоврядування.

Однією із тих, хто сьогодні отримав Подяку стала Наталія Гуцуляк. Вона розповіла, що її громадська організація «Академія успіху» спільно з департаментом соціальної політики ВМР проводять заходи різного спрямування для вразливих категорій населення, для ВПО, родин військових, Захисників та Захисниць.

«Ми надаємо всебічну підтримку починаючи з 2016 року», – зазначила волонтерка.

Також вона додала, що зокрема надає і психологічну підтримку усіх хто цього потребує, а особливо сьогодні в умовах повномасштабної війни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin