Двоє дітей осиротіли: на війні загинув морський піхотинець Сергій Остапенко

Сьогодні вінничани віддають останні почесті Сергію Остапенко, який воював у складі 35-ої окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського. Бив ворога із липня цього року. Загинув воїн під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області 21 листопада 2023 року.

Сергій Остапенко народився 29 червня 1983 року у Вінниці, де закінчив ліцей №29, а потім ДНЗ «ЦПТО №1». Працював, самостійно виховував двоє дітей та захоплювався спортом. Проте, плани на життя докорінно змінила повномасштабна війна.

«Сергій усім серцем прагнув захищати Батьківщину, був переконаний, що його обов’язок воювати за мир в Україні й був готовий йти разом із побратимами до переможного кінця… Знаю, що його душа стане Небесним янголом та продовжуватиме звідти наглядати за нами», – каже мати полеглого Героя Ганна Василівна.

Церемонія прощання із Сергієм Остапенком розпочнеться об 11:00 год. за адресою: вул. С. Зулінського, 23. Заупокійне богослужіння відслужать у Храмі на вул. Київській, 126-А.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin