Вінниця передала чергову допомогу бійцям об’єднаної штурмової бригади «Лють», де служить багато вінничан

Вінниця продовжує підтримувати Захисників та Захисниць, які борються за незалежність України. Так, сьогодні, 19 грудня, міський голова Сергій Моргунов, спільно з представниками муніципалітету та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав чергову партію допомоги бійцям об’єднаної штурмової бригади «Лють», де служить багато вінничан. Цього разу до складу допомоги увійшло 5 квадрокоптерів «Mavic», 5 тисяч хімічних грілок та 20 термосів для їжі різної місткості. Відтак це відповідає пріоритетам Вінницької міської ради.

«Ми надаємо достатньо широкий спектр допомоги нашим військовослужбовцям у межах, які дозволені законодавством. А це дрони, приціли, термоси, хімічні грілки. Окрім того, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу робимо мобільні лазне-пральні комплекси та буржуйки. У цьому році ми придбали сотні дронів й передали їх військовослужбовцям з різних частин. Наступного року, після прийняття бюджету, ми плануємо суттєво збільшити їх закупівлю. Також є багато запитів, які стосуються радіостанцій та іншого супутнього обладнання. Але наше головне завдання – максимально направляти всі зусилля щодо допомоги нашим хлопцям, зокрема, тим підрозділам, де служать та воюють наші вінничани та мешканці Вінницької області», – зазначив Сергій Моргунов.

Захисники подякували за допомогу та зазначили, що наразі на фронті існує велика потреба у дронах, адже вони відіграють велику роль у війні та допомагають зберегти життя нашим військовослужбовцям. Також, на знак вдячності за підтримку, військовослужбовці бригади передали Вінниці бойовий стяг.

У департаменті цивільного захисту Вінницької міської ради зазначили, що робота по підтримці українських Захисників та Захисниць продовжуватиметься й надалі.

«Фахівці нашого департаменту продовжують працювати із запитами та вивчати потреби наших військовослужбовців. У цю партію допомоги ми також додали хімічні грілки, адже наразі це також вкрай потрібна річ на фронті», – зазначив директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin