У Вінниці прощаються із Героєм Миколою Кравченко

Сьогодні Вінницька громада віддає останню шану Захиснику Миколі Кравченку 1967р.н. Сержант Збройних сил України, був задіяний у важких боях із ворогом із перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 25 березня 2022 року поблизу м. Волноваха Донецької області…

Микола Кравченко народився у Черкаської області, однак усе своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Отримав професійну освіту у тоді ще політехнічному технікумі, працював та разом із сім’єю проживав у Вінницьких Хуторах. У 2014 році його мобілізували, а далі він продовжив службу в армії за контрактом. Отримав досвід бойових дій в АТО/ООС. Під час великого вторгнення воював кулеметником та помічником гранатометника у 53-й окремій механізованій бригаді ім. князя Володимира Мономаха в/ч А0536. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

«Батько ніколи не хизувався військовою доблестю, не прагнув нагород чи визнання. Він спокійно робив свою справу, був справжнім чоловіком та патріотом Батьківщини, – розповідає син полеглого Героя. – Перше, що зринає у спогадах про нього, це завжди усміхнене, доброзичливе обличчя, а ще чуйність та доброта, з якою він ставився до людей».

Церемонія прощання та панахида за загиблим бійцем відбудеться у Храмі на вул. Чумацька (Вінницькі Хутори). Початок о 12:00 год.
Поховають воїна о 13:00 на кладовищі на вул. Генерала Шаповала.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin