Пристрої для скидання вибухівки та квадрокоптери: Вінниця продовжує допомагати Захисникам

Днями чергову партію спецобладнання відправили на фронт з Вінницької громади. На Донецький напрямок підготували два квадрокоптери “Мавік 3” та пристрої для скидання вибухівки, придбані разом з громадою. Безпека та оборона – ключові пріоритети Вінницької міської ради, тож муніципалітет буде й надалі підтримувати військові частини.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, Вінницька міська рада спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом продовжує опрацьовувати запити військових. Допомога, яка поїде на Схід стане корисною для Захисників та Захисниць у ході виконання бойових дій.

“Передали бійцям, які несуть службу на Донеччині два “Мавіка 3”. Їх закупили напередодні разом з Вінницькою громадою. Квадрокоптери – незамінна річ на фронті. Вони багатофункціональні й допомагають нашим військовим розвідувати територію, а отже – ефективніше виконувати бойові завдання, – сказав Андрій Очеретний. – Крім того, військові також отримали скиди під вибухівку. З таким обладнанням наші хлопці будуть почуватися впевненіше. Хай “Мавіки” працюють на користь!”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin